Underbar golf- och sparesort i Alicante

Hotel Denia Marriott La Sella Golf Resort and Spa, Denia, Alicante, Spanien

Double Golf- eller Pool View-rum

Classic Dubbelrum

Classic Dubbelrum

Underbar golf- och sparesort vid Costa Blanca i Spanien

Denia La Sella Golf Resort & Spa är en lyxig anläggning med tydlig inspiration från spansk kolonialstil, belägen vid kustområdet Costa Blanca. Resorten har en egen golfbana med 27 hål och fantastisk utsikt över gröna kullar och det gnistrande Medelhavet.

Tillbringa dagarna med aktiviteter som golf, vandring och cykling eller ta det lite lugnare och bara slappa på stranden (som är en kort bilresa bort) eller vid poolen. Återvänd till resorten med en fin bränna och njut av en härlig behandling på resortens spa. Restaurangen har en terrass där det är perfekt att inta sin mat. Kvällarna kan också tillbringas i gott sällskap med goda drinkar och skön musik i jazz- och bluesbaren.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor