Upplev Cannes från ett elegant hotell

Hotel Le Cavendish, Cannes, Frankrike

Standardrum

Standardrum

Superior-rum

Superior-rum

Ett klassiskt hotell i glamourösa Cannes på franska rivieran, inklusive frukost och mer

Cannes är Europas svar på Hollywood, men här handlar det om fransk glamour. Denna vackra stad associeras med filmfestivaler, filmstjärnor och miljonärer och är väl värt ett besök (eller flera) för de som vill uppleva en exklusiv men samtidigt charmig ort på Rivieran. Väl här är det lätt att strosa omkring och utforska staden, till exempel den livliga småbåtshamnen och de gyllene stränderna.

Le Cavendish är ett vackert fyrstjärnigt boutiquehotell som osar klassisk fransk charm med sina marmortrappor och exklusiva parkettgolv. Hotellet är beläget bara två minuters promenad från stranden, nattliv och de lyxiga butikerna på Boulevard de la Croisette och Rue d'Antibes. Det finns bara ett fåtal hotell som har detta exklusiva läge i Cannes.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor