Vacker boutiquevistelse utanför Stockholm - avbokningsbar

Görvälns Slott, Järfälla, Stockholm

Fri avbokning Fri avbokning

Avboka 8 dagar innan avresa, få 100% tillbaka

Deluxerum

Dubbelrum

Deluxerum

Dubbelrum

Deluxerum

Njut av en exklusiv vistelse på ett originellt boutiqueslott utanför Stockholm, inkl. frukost

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till 36% ?

Ett skönt och avslappnat boutiquehotell, endast 30 minuter utanför Stockholm, med prisad restaurang och innovativ design, inklusive frukost - kostnadsfri avbokning och bokningsbara datum för sommaren 2020

Vi samarbetar med samtliga hotell för att säkerställa att de noga följer de lokala myndigheternas riktlinjer kring COVID-19.

  • Beundra den unika inredningen: Görvälns Slott har 45 hotellrum, alla individuellt och personligt inredda. Oavsett storlek och rumskategori erbjuder varje hotellrum hög klass med sagolikt sköna sängar och sängkläder från Mille Notti och svenska ekologiska hud- och hårvårdsprodukter från c/o GERD.

  • Förbered dig på en smakupplevelse utöver det vanliga: På Görvälns Slott jobbar passionerade matlagare efter konceptet Clean Eating by us™. Att ta tillvara på det svenska matarvet är viktigt och därför väljer köksmästaren råvaror ur Mälardalens skafferi som sedan kryddas med globala influenser. På så vis skapas nya och spännande rätter som får smaklökarna att slå volter.

  • Slottsliv för det nya millenniet: Inte nog med att du kan njuta av härlig natur med promenader i naturreservatet och vacker utsikt över Görväln, du hittar även moderna bekvämligheter som kostnadsfritt Wi-Fi , TV och laddningsstation för elbilar.

Faciliteter

- Restaurang
- Bar/lounge
- Laddstation för elbilar
- Tvättservice
- Wi-Fi

Hitta hit


Görvälns Slott ligger fem minuter med bil från Järfälla Centrum och cirka en halvtimme från centrala Stockholm. Från Arlanda tar det drygt 40 minuter med bil.

Bra att veta

Vänligen notera att hotell endast tar emot gäster över 16 år.

Kostnadsfri avbokning: Om du avbokar din vistelse senast åtta dagar innan din planerade ankomstdag erhåller du full återbetalning. Se ‘Mer information’.

På grund av COVID-19 kan vi inte garantera att du har tillgång till hotellets faciliteter (t.ex. restaurang eller spa). Vi rekommenderar att du kontaktar hotellet två veckor innan din resa för mer information. Om du väljer att inte resa måste du avboka senast åtta dagar i förväg för att vara berättigad till full återbetalning.

Görvälnsvägen, 175 46 Järfälla

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor