Vackert spahotell i Smögen

Smögen Hafvsbad, Smögen, Bohuslän

Dubbelrum

Dubbelrum

Anrikt hotell i Bohuslän med restaurang, spa och utsikt över hav och klippor, inklusive frukost, tvårättersmiddag, spatillgång och mer

Missa inte

Smögen är en klassisk semesterort norr om Uddevalla i Bohuslän. Under sommarmånaderna ökar befolkningen mångdubbelt och gästhamnen fylls av båtar från norr och söder, vilket i sin tur gör att restauranger, nattklubbar och butiker slår upp sina portar för säsongen. Runt om Smögen finns utmärkta badvikar och naturvårdsområden att utforska. I närbelägna Hunnebostrand ligger djurparken Nordens Ark där man kan se utrotningshotade djur som snöleoparder och amurtigrar och i Lysekil kan du besöka Havets hus där du kan häpna över fascinerande fiskar och andra marina varelser.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor