Väldesignad vistelse i Skåne - avbokningsbar

Best Western Plus Hus 57, Ängelholm

Fri avbokning Fri avbokning

Avboka 8 dagar innan avresa, få 100% tillbaka

Toppmodernt hotell i hjärtat av Ängelholm, inkl. frukost och daglig spaentré

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till 40% ?

Charmigt hotell i centrala Ängelholm, nära såväl stad som strand och med perfekt läge för att utforska Skåne och västkusten, inklusive frukost och daglig spaentré

  • Med fingret på designpulsen: Hus 57 välkomnar dig med stil. Här möter klassiska material moderna former, som tillsammans skapar en varm och ombonad känsla. Under din vistelse i mysiga Ängelholm är detta den perfekta utgångspunkten för att upptäcka en stad full av spännande sevärdheter och vackra landskap.

  • Fokus på hållbar matlagning: Hotellet har passion för mat och dryck och serverar vällagade rätter tillagade från grunden. Menyn baseras i så stor utsträckning som möjligt på ekologiska, närodlade grönsaker och för att säkerställa en hållbar matlagning tar restaurangen till vara på alla råvaror från de lokala leverantörerna. 

  • Ängelholm – en stad med något för alla: Gå långa skogspromenader, ta ett svalkande dopp i havet, besök mysiga restauranger, shoppa eller låna en cykel och trampa iväg på äventyr. I Ängelholm är upplevelserna många och nära. Cykel är ett utmärkt sätt att utforska staden och dess omgivningar på. I närheten av hotellet går två nationella cykelleder, Kattegattsleden och Sydkustleden och dessutom finns 17 cykelrundor i regionen. 

Faciliteter

- Spa 
- Gym
- Restaurang

Hitta hit

Ängelholms tågstation ligger en kvarts promenad eller fem minuter bort med bil. Till den lokala flygplatsen är det drygt sex kilometer. 

Bra att veta

Barn och ungdomar under 18 år är välkomna till hotellets spa i målsmans sällskap. Blöjbarn får ej vistas i spaavdelningen. 

Östergatan 57 262 31 Ängelholm

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor