Välgörande vistelse på Marstrand

Marstrands Havshotell, Marstrand

Dubbelrum

Dubbelrum

Populärt kusthotell i vackra Marstrand med restaurang och spa inspirerade av Bohuslän, inklusive frukost, trerättersmiddag och spaentré

Missa inte

Marstrand är en historiskt samhälle som tillhört såväl Sverige som Danmark och Norge under årens lopp. På själva Marstrandsön hittar du Carlstens fästning där kändis-brottslingen Lasse-Maja satt fängslad en gång i tiden. Naturskyddsområdet Rosenlund ligger på Koön och erbjuder vackra omgivningar, perfekt för bland annat vandring och fågelskådning. Vill man utforska det omkringliggande skärgården finns både kanotuthyrning och chartrade båtturer i hamnen.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor