Designhotell med hisnande vyer i Västerås

The Steam Hotel, Västerås

Standard Lake View-rum

Standard Lake View-rum

Standard Lake View-rum

Vistelse på snyggt designhotell vid Mälaren, med flertalet pooler och två restauranger

  • Vidga dina vyer på flera plan: På sjunde våningen kan du luta dig tillbaka i den lummiga vinterträdgården, varifrån du har storslagen utsikt över Mälaren. Vill du nå ännu högre höjder kan du ta hissen upp till 18:e våningen och besöka den asiatiska restaurangen Locavore eller prova något kreativt i den läckra cocktailbaren.

  • En upplevelse utöver det vanliga: Voltage Lounge Pool Club bjuder på en helhetsupplevelse för både kropp och sinne, med två pooler, musik, ljuva dofter och välblandade drinkar. Unna dig en skön behandling och koppla sedan av med ett glas bubbel i morgonrocken.

  • Industriromantik och gastronomi: Att hotellet huserar i ett tidigare ångkraftverk är extra tydligt när du stiger in i restaurangen Chamberlin. Här har kolet och ångan tagits tillvara för att skapa en meny som andas lika mycket klassiskt kunnande som innovation och kreativitet, oavsett om du är här för frukost, lunch eller middag.

Faciliteter

- Två restauranger
- Barer
- Pooler
- Bastu
- Fitnessavdelning

Hitta hit

Västerås centralstation ligger bara tio minuter bort med bil. Vill du promenera in till stan från hotellet tar det cirka 15 minuter.

Bra att veta

För att du som gäst ska kunna njuta fullt ut av trerättersmenyn på Chamberlin kommer du att tilldelas en av de senare middagssittningarna (20.30 eller 21.30).

Gäster har även tillgång till Voltage Lounge Pool Club mellan 15.00 till 19.30 på ankomstdagen. Vänligen notera att Voltage Lounge Pool Club har en åldersgräns på 16 år.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor