Drömsemester på Maldiverna

Vakarufalhi Maldives, South Ari-atollen, Maldiverna

Beach-villa

Beach-villa

Beach-villa

Water-villa

Water-villa

Water-villa

Water-villa

Water-villa

Water-villa

Sol, bad och avkoppling med boende i egen villa på en resort med storslagna faciliteter

  • Tropiska äventyr: Den kritvita stranden inbjuder till avkoppling under en skuggande palm med en iskall drink i handen. Resorten erbjuder dessutom en lång rad aktiviteter så du kan se mer av detta tropiska paradis. Missa inte att följa med på en snorklingstur och beskåda det vackra undervattenslivet med färggranna fiskar och sköldpaddor.

  • Unika smakupplevelse: Restaurangerna på Vakarufalhi tar dina smaklökar på en gastronomisk resa med spännande rätter från Medelhavet, Asien och Mellanöstern. Efter middagen kan du smutta på resortens signaturcocktail till ljudet av livemusik på Ihaa Bar. Du kan även lyxa till det med en privat middag på stranden under stjärnhimlen, upplyst av facklor.

  • Varva ner ordentligt: På Vakarufalhi kan du släppa all vardagsstress och riktigt känna hur axlarna sjunker ner några centimeter. Njut av att bo i din egen villa precis vid havet, unna dig själv en skön massage eller koppla av med en drink i solnedgången medan du spanar efter delfinerna som simmar förbi.

Faciliteter


- Wi-Fi
- Restauranger
- Bar
- Spa
- Gym
- Luftkonditionering
- Dykcenter

Hitta hit


Det är runt 90 kilometer till Malés internationella flygplats från Vakarufalhi Resort. Med vattenflyg tar resan runt 25 minuter, följt av tio minuter i en traditionell dhoni-båt.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor