Läckert hotell vid Rivieran

Van de Walk Hotel Le Catalogne, Saint-Aygulf, Frankrike

Stilrent och lugnt beläget hotell med pool, restaurang och trädgård vid Rivieran, med bra utgångsläge för både bad och sightseeing

  • Poolhäng i trädgården: Hotellets pool ligger i den gröna medelhavsträdgården, omgiven av parasoller och bekväma solstolar. Här kan du koppla av ostörd i solen eller skuggan, med en bok och något svalkande att dricka.

  • Frukost på terrassen: Hotellets säsongsöppna restaurang har öppet för frukost och lunch. Här serveras smårätter, som omelett, sandwich, burgare och sallad. I baren kan du koppla av med drinkar, munsbitar och glass. När vädret tillåter finns det även sittplatser utomhus på terrassen.

  • Börja ledigheten med en massage: Hotellet erbjuder ett utbud av massagebehandlingar på förfrågan. Här kan du unna dig en stunds egentid, för att lösa upp spänningar och landa i den rätta semesterkänslan.

Faciliteter


- Pool
- Restaurang
- Trädgård
- Wellness

Hitta hit


Hotellet ligger nära landsvägen i Saint-Aygulf, en timmes bilfärd från Nices flygplats.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor