Havsnära hotell på Kanarieöarna - avbokningsbar

VIK Suite Hotel Risco del Gato, Fuerteventura, Spanien

Fri avbokning Fri avbokning

Avboka 8 dagar innan avresa, få 100% tillbaka

Boende i en svit på vackra Fuerteventura, inkl. halvpension, spaentré och mer

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till 40% ?

Naturskön och elegant vistelse på Fuerteventura, inklusive halvpension och extra förmåner. Kostnadsfri avbokning - boka tryggt

Vi samarbetar med samtliga hotell för att säkerställa att de noga följer de lokala myndigheternas riktlinjer kring COVID-19.

  • Allt för en avkopplande semester: Hotel Risco del Gato är helt klart en oas vid havet där du kommer att få en härlig vistelse. På hotellet finns ett flertal pooler både inomhus och ute. Föredrar du ett dopp i havet ligger Atlanten inom fem minuters promenad bort. Hotellet har även en spaavdelning med jacuzzi, ångrum, bastu, skotska duschar, samt ett urval av massagebehandlingar.

  • Mat och dryck i en trivsam omgivning: Du startar dagen med ett besök i restaurangen El Despertar där frukostbuffén dukas upp. När det är dags för middag går du till La Terraza del Gato där du kan beställa in kanariska fiskrätter tillagade på autentiskt vis. Med behagligt promenadavstånd in till Costa Calma kan du dessutom enkelt utforska restaurangerna där.

  • Aktiviteter för den rastlöse: Tröttnar du på att ligga vid poolen, hänga på stranden eller promenera i hotellets 35 000 kvadratmeter stora trädgård kan du sysselsätta dig med en tennismatch eller hyra en cykel. Att cykla runt på ön är lätt och du hittar flera natursköna leder på ön.

Faciliteter

- Restaurang
- Lobbybar
- Spa- och wellnessavdelning
- Pooler
- Tennisbana
- Cykeluthyrning
- Dygnetruntöppen reception

Hitta hit

Hotel Risco del Gato ligger en timmes bilresa från flygplatsen El Matorral Fuerteventura.

Bra att veta

På grund av COVID-19-pandemin kan det finnas ytterligare krav på inträde för ditt resmål som kan ändras med kort varsel. Vänligen läs igenom information gällande de senaste kraven på Utrikesdepartementets hemsida innan avresa.

Kostnadsfri avbokning: Om du avbokar din vistelse senast åtta dagar innan din planerade ankomstdag erhåller du full återbetalning. Se ‘Mer information’ under erbjudande.

På grund av COVID-19 kan vi inte garantera att du har tillgång till hotellets faciliteter (t.ex. restaurang eller spa). Vi rekommenderar att du kontaktar hotellet två veckor innan din resa för mer information. Om du väljer att inte resa måste du avboka senast åtta dagar i förväg för att vara berättigad till full återbetalning.

Sicasumbre, 2, 35627 Fuerteventura, Las Palmas, Las Palmas, Spanien

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor