Charmigt hotell på franska landsbygden

Villa Régalido, Arles, Frankrike

Classic-rum

Classic-rum

Classic-rum

Superior-rum

Prestige-rum

Prestige-rum

Prestige-rum

Prestige-rum

Classic-rum

Semestra på den franska landsbygden med boende på ett charmigt hotell i hjärtat av Provence

  • Njut av lugnet och gästfriheten på landsbygden: Villa Régalido ligger i en av Provences mest pittoreska byar. Här hägrar lugnet och den genuina gästfriheten har utvecklats till en konst. Förundras av den lummiga trädgården med slingrande växter, blomstrande buskar och vackert grönskande träd.

  • Prova på lokala favoriter: På hotellets restaurang kan du avnjuta en meny tillagad på lokalt producerade råvaror som väljs med stor omsorg utifrån säsong. Under sommaren serveras du i skuggan av hundraåriga pinjeträd och under vintermånaderna sitter du i restaurangens matsal som är utformat som ett vackert valv.

  • Koppla av i hotellets spa: Sjunk ner bland bubblorna i den härliga utomhus-jacuzzin efter en dag av utforskande, eller besök bastun innan ett dopp i den uppvärmda poolen. Hotellet erbjuder en rad spabehandlingar, allt för en lugn och avkopplande vistelse.

Faciliteter


- Utomhuspool
- Restaurang
- Dygnetruntöppen reception
- Spa
- Wi-Fi

Hitta hit

Från flygplatsen i Nîmes tar det cirka 40 minuter med bil och Marseilles flygplats ligger ungefär en timmes bilresa bort.

Bra att veta


Vänligen notera att utomhuspoolen är öppen från maj till november. Restaurangen är öppen torsdagar, fredagar och lördagar fram till slutet av april, sedan varje dag förutom söndagar från maj.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor