Idyllisk italiensk lantgård - avbokningsbar

Villa Rizzo Resort & Spa, Pincentino, Kampanien, Italien

Upp till -51% Idag

Fri avbokning Fri avbokning

Avboka 8 dagar innan avresa, få 100% tillbaka

Classic Dubbelrum

Classic Dubbelrum

Salerno

Salerno

Salerno

Juniorsvit

Juniorsvit

Juniorsvit

Juniorsvit

Pittoreskt hotell i södra Italien med spa och trädgård, inkl. frukost och mer

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till 51% ?

Vackert gårdshotell från 1800-talet med spa i södra Italien, inklusive frukost, välkomstdrink och spaförmåner. Kostnadsfri avbokning - boka tryggt

Vi samarbetar med samtliga hotell för att säkerställa att de noga följer de lokala myndigheternas riktlinjer kring COVID-19.

  • Njuta av lugnet på idyllisk landsbygd: Villa Rizzo Resort & Spa är en honungsfärgad dröm. Beundra den historiska byggnaden och de traditionellt inredda interiörerna som erbjuder komfort och en paus från vardagen. Kom ikapp dig själv medan du lyssnar på naturens harmoniska ljud i hotellträdgården. Alla rum erbjuder en förtjusande utsikt över det vackra landskapet och trädgårdarna.

  • Avkoppling och välmående: Spaet erbjuder en magnifik vy över bergen där det ligger mellan hasselträd. Upptäck dess utbud av jacuzzibad, turkiskt bad, ångbastu, kalldusch och många olika massage-, och skönhetsbehandlingar. Varva ned med en kopp örtte i relaxavdelningen och känn lugnets välgörande effekt.

  • Medelhavsinspirerade måltider: På hotellet serveras en utsökt frukostbuffé om morgnarna. Vakna till liv med en kopp hett italienskt kaffe och testa utbudet för perfekt mättnad. Hotellets restaurang serverar lunch och middag med en à la carte meny med medelhavsinspirerade rätter.

Faciliteter

- Wi-Fi
- Spa och wellness
- Pool (säsongsöppen)
- Restaurang
- Bar

Hitta hit

Hotellet ligger cirka 60 minuter (med bil) från Neapels internationella flygplats.

Bra att veta

Restaurangen är endast öppen för middag.

På grund av COVID-19-pandemin kan det finnas ytterligare krav på inträde för ditt resmål som kan ändras med kort varsel. Vänligen läs igenom information gällande de senaste kraven på Utrikesdepartementets hemsida innan avresa.

Kostnadsfri avbokning:
Om du avbokar din vistelse senast åtta dagar innan din planerade ankomstdag erhåller du full återbetalning. Se ‘Mer information’ under erbjudande.

På grund av COVID-19 kan vi inte garantera att du har tillgång till hotellets faciliteter (t.ex. restaurang eller spa). Vi rekommenderar att du kontaktar hotellet två veckor innan din resa för mer information. Om du väljer att inte resa måste du avboka senast åtta dagar i förväg för att vara berättigad till full återbetalning.
Via Gerardo Napoletano, 84099 San Cipriano Picentino Salerno, Italien

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor