Eklektiskt boende i Madrids historiska centrum - avbokningsbar

Vincci Soho, Madrid, Spanien

Upp till -45% Idag

Fri avbokning Fri avbokning

100% återbetalningsbart upp till 8 dagar innan ankomst

Superior-rum

Superior-rum

Madrid

Madrid

Snyggt och centralt boende i Madrid, inkl. frukost

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till 45% ?

Strosa på Madrids historiska gator och bo på ett central hotell i distriktet Las Letras, inklusive frukost och sen utcheckning. Kostnadsfri avbokning - boka tryggt.

Vi samarbetar med samtliga hotell för att säkerställa att de noga följer de lokala myndigheternas riktlinjer kring COVID-19.

  • På historiska gator: Charmiga Vincci Soho ligger i Las Letras-distriktet i Madrid och huserar i ett komplex av historiska byggnader som hotellet hämtar sin charm från. Interiören är väl genomtänkt och elegant, med karaktäristiska sovrum utrustade med moderna bekvämligheter.

  • En fridfull terrass: Om du letar efter en plats att sitta och njuta av den härliga atmosfären i Madrid eller bara vila fötterna på finns hotellets vackra terrass till hands. Du hittar bekväma rottingmöbler och gott om växtliv här - en perfekt oas i det myllriga stadslivet. Ta en drink på eftermiddagen innan du åker ut för att utforska stadens restauranger och barer.

  • Äta och dricka: Hotellet har en loungebar för kvällsdrinkar eller morgonkaffe, och på restaurangen Nomad hittar du fusionsrätter från Medelhavet som serveras i en elegant atmosfär. Frukostbufféer är ett utmärkt sätt att börja dagen på och hotellets erbjuder ett härligt utbud som ger dig energi innan du beger dig ut för att upptäcka staden.

Faciliteter

- Restaurang
- Terrass
- Två barer
- Wi-Fi
- Concierge
- Luftkonditionering

Hitta hit

Madrids flygplats ligger ungefär 25 minuter bort med bil. Kollektivtrafiken tar cirka 50 minuter och du måste hoppa på 483-bussen till staden, ta sedan linjen C5 med tunnelbanan till Madrid Atocha och byter till tunnelbanelinjen 1 och åker två snabba hållplatser till Antón Martín. Härifrån är det fyra minuters promenad till hotellet.

Bra att vetaPå grund av COVID-19 kan vi inte garantera att du har tillgång till hotellets faciliteter (t.ex. restaurang eller spa). Vi rekommenderar att du kontaktar hotellet två veckor innan din resa för mer information. Om du väljer att inte resa måste du avboka senast åtta dagar i förväg för att vara berättigad till full återbetalning.

På grund av COVID-19 kan det finnas ytterligare krav på inträde för ditt resmål som kan ändras med kort varsel. Vänligen läs igenom information gällande de senaste kraven på Utrikesdepartementets hemsida innan avresa. Vänligen notera att resans syfte kan vara avgörande för om du kan resa. Fritidsresor är i vissa fall inte tillåtna.
Calle del Prado, 18, Madrids centrum, 28014 Madrid, Spanien

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor