Designhotell med takterrass i Madrid - avbokningsbar

Vincci The Mint, Madrid, Spanien

Upp till -54% Idag

Fri avbokning Fri avbokning

100% återbetalningsbart upp till 8 dagar innan ankomst

Deluxerum

Madrid

Madrid

Madrid

Hippt och stilsäkert hotell i Madrids centrum, inkl. frukost och välkomstdrink

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till 54% ?

En cool vistelse på ett designhotell med en imponerande takterrass, inklusive frukost och välkomstdrink. Kostnadsfri avbokning - boka tryggt.

Vi samarbetar med samtliga hotell för att säkerställa att de noga följer de lokala myndigheternas riktlinjer kring COVID-19.

  • Klassiskt möter framåttänkande: När man välkomnas av den ståtliga, citrongula fasaden prydd av statyer kan man tro att interiören på Vincci The Mint är klassisk, men på insidan väntar en helt annan upplevelse. För det första finns ingen traditionell reception – istället checkar du in i baren, kanske med en cocktail medan du väntar.

  • Ett designhotell med karaktär: Den oväntade designen, som den berömda inredningsarkitekten Jaime Beriestain stått för, ger hotellet en osande cool stämning. Tartanmönstrade väggar, mintgröna läderfåtöljer och hundskulpturer kanske låter som en galen blandning, men den missmatchade designen är välplanerad in i minsta detalj.

  • Drinkar på takterrassen: Det är inte bara designen som imponerar på Vincci The Mint. Hotellet har en blomstrande takterrass som skulle kunna konkurrera med vilken NYC-rooftop som helst. Ta en cocktail och ett mellanmål från matbilen i amerikansk stil, luta dig tillbaka och blicka ut över Gran Vía.

Faciliteter

- Takterrass
- Gastrobar
- Wi-Fi
- Loungeområde

Hitta hit


Hotellet ligger ungefär en kvarts bilfärd från Madrid-Barajas Adolfo Suárez Airport.

Bra att vetaPå grund av COVID-19 kan vi inte garantera att du har tillgång till hotellets faciliteter (t.ex. restaurang eller spa). Vi rekommenderar att du kontaktar hotellet två veckor innan din resa för mer information. Om du väljer att inte resa måste du avboka senast åtta dagar i förväg för att vara berättigad till full återbetalning.

På grund av COVID-19 kan det finnas ytterligare krav på inträde för ditt resmål som kan ändras med kort varsel. Vänligen läs igenom information gällande de senaste kraven på Utrikesdepartementets hemsida innan avresa. Vänligen notera att resans syfte kan vara avgörande för om du kan resa. Fritidsresor är i vissa fall inte tillåtna.
C/ Gran Vía, 10, 28013 Madrid, Spanien

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor