Fått nog av mörka dagar och kyligt väder? Då behöver du en resa till solen i vinter. Föreställ dig värmande strålar i ansiktet och en välblandad cocktail i handen medan du kopplar av i en solstol och blickar ut mot en molnfri horisont. Ren lycka.

Här på Secret Escapes hittar våra reseexperter de bästa hotellen och resorna, och förhandlar sedan fram erbjudanden som du inte hittar till samma pris någon annanstans under kampanjperioden. Vi kallar det vår lägsta prisgaranti och den gäller alla kampanjer på vår hemsida.

Drömmer du om en klassisk paradisvistelse med vita sandstränder, turkosblåa saltvattensbukter och riktigt stilfulla hotell? I så fall har vi ett urval av destinationer i Indiska oceanen, som till exempel Maldiverna och Bali.

I Mellanöstern erbjuder Dubai den perfekta vistelsen för de som söker efter en semester med guldkant. Denna glittrande, soldränkta hotspot charmar sina besökare med starka kontraster där förstklassiga golfbanor och adrenalinsprutande äventyrsbad möter historiska souker och vackra, arkitektoniska byggnader.

Sydostasien är en annan solsäker destination för behaglig värme och exotiska vyer. Vad sägs till exempel om Thailand? Detta är ett land som har allt från fascinerande städer till paradislika resorter längs kusten – ändlösa intryck för alla sinnen och ett mycket effektivt botemedel mot vintertröttheten.

Med sina smaragdgröna risfält, turkosa hav och rosa blommor är Vietnam som tagit ut ett sagolikt vykort, och är ett riktigt bra val om du vill kombinera sol med svårslagna äventyr. Längtar du efter ett pulserande nattliv blandat med fridfulla stränder och uråldriga underverk kan Kambodja vara destinationen för dig. Här väntar nämligen historiska sevärdheter, kulturella upplevelser, ett härligt nattliv och lugna stränder – en solsemester med en twist helt enkelt.

Kom ihåg att varje kampanj har handplockats av vårt erfarna team och att du inte hittar ett bättre pris någon annanstans under kampanjperioden. Dessutom strävar vi alltid efter att hitta hotell och resor som passar alla smaker och plånböcker. Så vad väntar du på? Boka din vinterresa till solen redan idag!