Fått nog av mörka dagar och kyligt väder? Då behöver du en solsemester i vinter. Föreställ dig solen i ansiktet och en cocktail i handen medan du kopplar av på en solstol och blickar ut mot en molnfri horisont. Ren lycka.

Här på Secret Escapes hittar våra reseexperter de bästa hotellen och resorna, och förhandlar sedan fram erbjudanden som du inte hittar till samma pris någon annanstans under kampanjperioden. Vi kallar det vår lägsta prisgaranti och den gäller varje kampanj på vår hemsida.

Drömmer du om en klassisk paradisvistelse med vita sandstränder, turkosa bukter och riktigt dekadenta hotell? I så fall har vi ett urval av destinationer i Indiska oceanen, som till exempel Maldiverna och Mauritius.

I Mellanöstern erbjuder Dubai den perfekta vistelsen för de som är ute efter glamour. Denna glittrande, soldränkta hotspot erbjuder allt från golfbanor och roliga äventyrsbad till historiska souker där du kan fynda.

Sydostasien är en annan fantastisk destination för värmande sol och exotiska vyer. Vad sägs om Thailand? Detta är ett land som har allt från fascinerande städer till paradisiska resorter längs kusten – ändlösa intryck för alla sinnen och ett effektivt botemedel mot vintertröttheten.

Med sina smaragdgröna risfält, turkosa hav och rosa blommor är Vietnam vackert som ett vykort. Kanske känner du dig istället lockad av de uråldriga underverken i Kambodja? Här väntar ruiner innästlade bland rötter, ett pulserande nattliv och fridfulla stränder – en solsemester med en twist.

Kom ihåg att varje kampanj har handplockats av vårt erfarna team och att du inte hittar ett bättre pris någon annanstans. Dessutom strävar vi efter att hitta hotell som passar alla smaker och plånböcker. Så vad väntar du på? Boka vinterns solsemester redan idag.

Aktuella kampanjer