Wellnessvistelse i alporten Bad Hofgastein - avbokningsbar

Thermenhotel Sendlhof, Bad Hofgastein, Österrike

Upp till -59% Idag

Fri avbokning Fri avbokning

Avboka 8 dagar innan avresa, få 100% tillbaka

Thermenhotel Sendlhof

Bad Hofgastein

Thermenhotel Sendlhof

Exempel på rum

Exempel på rum

Exempel på rum

Thermenhotel Sendlhof

Thermenhotel Sendlhof

Thermenhotel Sendlhof

Golf Club Gastein

Bad Hofgastein

Thermenhotel Sendlhof

Vital Quell Spa

Hotellrestaurang

Exempel på rum

Thermenhotel Sendlhof

Thermenhotel Sendlhof

Mysigt wellnesshotell med stort spaområde i österrikiska alperna, inkl. halvpension, spaentré m.m.

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till 59% ?

Vackert beläget spahotell med stor trädgård och exklusivt spaområde i Bad Hofgastein, inklusive halvpension, spaförmåner och mer | Kostnadsfri avbokning - boka tryggt

Vi samarbetar med samtliga hotell för att säkerställa att de noga följer de lokala myndigheternas riktlinjer kring COVID-19.

  • Ett oemotståndligt alphotell: Thermenhotel Sendlhof är ett familjeägt hotell med 61 rum, beläget i den vackra alporten Bad Hofgastein. Omfamnat av en 7 500 kvadratmeter stor trädgård, är detta det perfekta boendet för dig som vill kombinera avkoppling med aktiviteter. Hotellet erbjuder stora termiska inomhus- och utomhuspooler och massvis av spännande utflykter för alla åldrar.

  • Smaka på Österrikes gastronomiscen: Inled dagen med en väl tilltagen frukostbuffé innan du ger dig ut på upptäcktsfärd i det sagolika alplandskapet. Då du återvänder på kvällen kan du se fram emot en middag i världsklass. Oavsett om du väljer en exklusiv femrätters eller en underbar á la carte-rätt, kommer du att kunna avnjuta en måltid lagad på regionens främsta råvaror.

  • En fulländad spaupplevelse: I hotellets 2 500 kvadratmeter stora spaavdelning kan du fylla på med energi i en harmonisk miljö. Förutom ett enormt poolområde kan du bland annat njuta av en stor bastulounge, massagepool och jacuzzi. Passa även på att unna dig en välgörande behandling för kropp eller ansikte.

Faciliteter

- Restaurang
- Inomhus- och utomhuspool
- Stor spaavdelning
- Bar

Hitta hit

Till den internationella flygplatsen i Salzburg tar det cirka en timme och tio minuter med bil.

Bra att veta

På grund av COVID-19-pandemin kan det finnas ytterligare krav på inträde för ditt resmål som kan ändras med kort varsel. Vänligen läs igenom information gällande de senaste kraven på Utrikesdepartementets hemsida innan avresa.

Kostnadsfri avbokning: Om du avbokar din vistelse senast åtta dagar innan din planerade ankomstdag erhåller du full återbetalning. Se ‘Mer information’.

På grund av COVID-19 kan vi inte garantera att du har tillgång till hotellets faciliteter (t.ex. restaurang eller spa). Vi rekommenderar att du kontaktar hotellet två veckor innan din resa för mer information. Om du väljer att inte resa måste du avboka senast åtta dagar i förväg för att vara berättigad till full återbetalning.

Pyrkerstraße 34 5630, Bad Hofgastein, Österrike

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor