Vacker villa på en vingård i Kroatien - avbokningsbar

Wine Residence Cattunar, Brtonigla, Istrien, Kroatien

Fri avbokning Fri avbokning

100% återbetalningsbart upp till 8 dagar innan ankomst

Deluxesvit med havsutsikt

Deluxesvit med havsutsikt

Rovinj

Juniorsvit

Juniorsvit

Novigrad

Deluxerum

Deluxerum

Poreč

Rovinj

Ljuvlig vistelse på femstjärnig vingård i Kroatien, inkl. frukost och extra förmåner

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till 34% ?

En naturskön vistelse i en vacker villa på en pittoresk vingård i Kroatien, inklusive frukost, cykeluthyrning, spa och wellness och vinprovning. Kostnadsfri avbokning - boka tryggt

Vi samarbetar med samtliga hotell för att säkerställa att de noga följer de lokala myndigheternas riktlinjer kring COVID-19.

  • En bildskön vistelse: Wine Residence Cattunar ligger innästlat på en charmig vingård med böljande kullar och grönskande landskap så långt ögat kan nå. Denna vackra vingård, som ligger på en avskild plats bara några minuter från kusten, erbjuder verkligen det bästa av två världar.

  • Koppla av och varva ner: Hotellts mysiga rum och sviter är inredda i mjuka krämiga guldtoner för en lyxig touch. Korridorerna pryds av marmorgolv, smidesräcken och kristallkronor. Det avslappade wellnessområdet är det perfekta stället att varva ner på i en mjuk belysning med en jacuzzi och bastu.

  • Inte bara för vinälskare: Oavsett om du är en vinexpert eller någon som bara tycker om att ta ett glas då och då, skulle det inte vara en riktig vingårdsvistelse utan en vinprovning eller två. Prova ett glas lokalt vin när du ligger vid poolen och tar in den friska luften och ljuvliga utsikten vid utomhuspoolen eller hyr en cykel och utforska omgivningen på två hjul.

Faciliteter

- Utomhuspool (säsongsöppen)
- Gym
- Wi-Fi
- Vingård

Hitta hit

Wine Residence Cattunar ligger cirka 70 kilometer från Pula flygplats och det tar cirka 45 minuter med bil eller taxi.

Bra att veta

Kostnadsfri avbokning: Om du avbokar din vistelse senast åtta dagar innan din planerade ankomstdag erhåller du full återbetalning. Se ‘Mer information’ under erbjudande.

På grund av COVID-19 kan vi inte garantera att du har tillgång till hotellets faciliteter (t.ex. restaurang eller spa). Vi rekommenderar att du kontaktar hotellet två veckor innan din resa för mer information. Om du väljer att inte resa måste du avboka senast åtta dagar i förväg för att vara berättigad till full återbetalning.

På grund av COVID-19 kan det finnas ytterligare krav på inträde för ditt resmål som kan ändras med kort varsel. Vänligen läs igenom information gällande de senaste kraven på Utrikesdepartementets hemsida innan avresa.
Nova Vas 94, 52474 Brtonigla, Kroatien

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor