Strandnära resort på Zanzibar

Zanzibar Bay Resort, Marumbi, Zanzibar, Tanzania

Luxury-rum

Luxury-rum

Premium-rum

Premium-rum

Elegant resort med pool och restauranger, nära strand med dykcenter på underbara Zanzibar

  • Barfotalyx med total avkoppling: Zanzibar Bay Resort ligger precis vid en 700 meter lång strand med ljus sand och turkost vatten. När du inte lapar sol på stranden kan du sträcka ut dig på en bekväm solsäng vid infinitypoolen och låta lugnet infinna sig under de svajande palmerna.

  • Drinkar med havsutsikt: Längst ute på bryggan ligger en bar där du kan koppla av med en cocktail och beundra den milsvida havsutsikten. Till kvällen väntar en god middag på en av resortens restauranger där du kan njuta av internationella bufféer eller afrikanska specialiteter.

  • Varva aktiviteter med avkoppling: Resorten är hem till ett PADI-certifierat dykcenter om du vill upptäcka den fascinerande undervattensvärlden i Indiska oceanen. Du kan även hyra en kajak eller en cykel och utforska området på egen hand. Om det låter för ansträngande kan du alltid bege dig till spaet och koppla av med en skön massage.

Faciliteter

- Wi-Fi
- Pool
- Strand
- Restaurang
- Bar
- Spa
- Dykning

Hitta hit

Flygplatsen Abeid Amani Karume International Airport ligger cirka 50 minuters bilresa från hotellet.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor