Havsnära lyx på Kreta

Abaton Island Resort & Spa, Hersonissos, Kreta, Grekland

Loft Deluxe Sea View-rum

Loft Deluxe Sea View-rum

Loft Deluxe Sea View-rum

Loft Deluxe Sea View-rum

Luxury-rum med delad pool

Luxury-rum med delad pool

Luxury-rum med delad pool

Luxury-rum med delad pool

Femstjärnigt boende på nyöppnat lyxhotell med spa och rum med delad pool eller havsutsikt, inklusive frukost och spabehandling

På Abaton Island Resort & Spa känns havet alltid nära, vare sig du befinner dig nere vid stranden eller på din egen balkong med utsikt över det kristallklara kretiska havet. Det splitternya hotellet öppnade i slutet av april och erbjuder femstjärniga faciliteter tillsammans med ett fantastiskt strandnära läge i Hersonissos.

Här checkar du in på lyxiga ljusa rum med en egen terrass eller balkong där du kan börja dagen med en kopp kaffe i morgonsolen eller avsluta den med en cocktail under den stjärnbeströdda himlen. En del rum har dessutom en delad pool med solstolar som bara väntar på att du ska börja din semester. Kreta är ett paradis för soldyrkare och badfantaster så vi gissar att du kommer att tillbringa många timmar vid det fräscha poolområdet eller nere på stranden där du har tillgång till olika vattensporter.

Om du vill utforska mer av den grekiska semesterön kan du hyra en bil eller ta dig runt med bussen som stannar 250 meter från hotellet. I närheten hittar du bland annat akvariumet Aquaworld, Sarandari-stranden och den pittoreska hamnen i Hersonissos. Om du hellre chillar på resorten kan du koppla av i spaet som erbjuder en lång rad behandlingar med produkter från Elemis. På hotellområdet hittar du fem olika restauranger som serverar allt från grekisk mat och kretiska specialiteter till färska fisk- och skaldjursrätter. I den eleganta lobbbybaren kan du smutta på en klassisk cocktail medan strandbaren C’est la Vie bjuder på en avslappnad atmosfär och skön musik långt in på natten.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor