Snygg design i centrala Köpenhamn

The Square Copenhagen, Köpenhamn, Danmark

Superior-rum

Superior-rum

Superior-rum

En stilren vistelse på centralt designhotell

  • Utomordentligt läge vid Rådhusplatsen: Med modern, minimalistisk formgivning är The Square ett av Köpenhamns mest centralt belägna designhotell. Hotellet är även miljöcertifierat av Green Key, vilket bland annat gör att du garanteras ett trivsamt inomhusklimat och fräscha råvaror i hotellets restaurang.

  • Bo omgiven av dansk design: Det här är ett modernt hotell där klassisk dansk design möter skandinavisk stil, och där personlig service och trivsel står i fokus. Redan i lobbyn är den moderna estetiken tydlig, med specialdesignade runda och fyrkantiga möbler kombinerade med Arne Jacobsens stol Ägget.

  • Ha det hygge på morgnarna: På sjätte våningen finns hotellets vackra frukostrestaurang. Det speciella ljusinfallet och den spektakulära utsikten över Köpenhamns takåsar är en sevärdhet i sig själv. Frukostbuffén erbjuder kontinental frukostmat och är liksom resten av hotellet modernt inredd med minimalistiska och ljusa detaljer.

Faciliteter


- Lobbybar
- Wi-Fi

Hitta hit

Flygplatsen ligger bara 15 minuter bort med kollektivtrafiken.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor