Anrikt kurhotell i Östergötland

Söderköpings Brunn, Söderköping, Östergötland

Standard Dubbelrum

Standard Dubbelrum

Avkopplande vistelse på anrikt kurhotell vid den östgötska skärgården, inklusive frukost, middag och valbart spapaket

Perfekt för
Landsbygd Drinkar & cocktails Mat Avslappning Romantik Spa

Missa inte

Det anrika kurhotellet Söderköpings Brunn har en lång tradition inom välbefinnande som sträcker sig tillbaka till 1700-talet. Själva orten är en välbevarad småstadsidyll med många gamla hus och historiska byggnader som till exempel två medeltida kyrkor och en slottsruin. Söderköping ligger vid Sankt Annas skärgård i Östergötland där du hittar ett pärlband av naturreservat och små öar. Hyr kanot och åk ut och utforska den unika naturen eller åk med på en dagstur med hotellets båt M/F Lindön som är i trafik från vår till höst.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor