Bo fräscht i San Francisco

King George Hotel, San Francisco, USA

San Francisco

Superior King-rum

San Francisco

Superior Queen-rum

San Francisco

San Francisco

Bo centralt vid San Franciscos populära Union Square på ett nyrenoverat boutiquehotell med elegant vinbar och lyxig inredning, inklusive en flaska vin

Go west – och upplev en av världens mest kända storstäder med småstadskänsla: San Francisco. Med ett av de bästa lägena i stan hittar du anrika King George Hotel, bara ett kvarter från välkända och populära Union Square. Det betyder gångavstånd till bra restauranger, barer, konstgallerier och butiker med shopping i världsklass. Förutom att du lätt kan ta dig överallt kan du även se fram emot en äkta San Francisco-miljö. Det räcker att bara se utsidan av det skogsgröna hotellet.

Bakom fasaden döljer sig en klassisk engelsk stil med mörka heltäckningsmattor, eleganta möbler, lyxiga badrum med marmordetaljer – och en toppfräsch nyrenoverad känsla. Golden Gate-bron, North Beach, Fisherman’s Wharf och utsiktspunkten Twin Peaks lär hålla dig sysselsatt under vistelsen. Passa därför på att pausa och vila fötterna när hotellet dagligen bjuder på kaliforniska viner i Winston’s Bar & Lounge. Får du mersmak kan du hyra en bil och köra till de berömda vindistrikten i Napa Valley, som ligger runt en timme med bil från hotellet.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor