Bo i Krakows historiska hjärta

Armon Residence, Krakow, Polen

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Dubbelrum

Dubbelrum

Dubbelrum

Dubbelrum

En bekväm vistelse med stadsvimlet runt hörnet, bara ett stenkast från den gamla synagogan och Galicia Jewish Museum, inklusive frukost och välkomstdrink

Armon Residence, som fått sitt namn från det vackra kastanjeträdet intill byggnaden, ligger centralt i Krakows judiska kvarter. Här bor du i ett livligt och bohemiskt område och från pittoreska Bawół Square har du gångavstånd till sevärdheter som den gamla synagogan och mångfalden av arkitektur på färgglada Stare Miasto Square. Med stadens puls runt hörnet är detta en perfekt utgångspunkt för att upptäcka Krakows historiska platser, charmiga caféer, museer och konstgallerier.

På Armon Residence bor du i moderna rum inredda i varma och välkomnande toner. Med en vy mot stadens vimmel kan du njuta av lugnet och se Krakow vakna till liv på morgonen. Hotellfrukost serveras varje morgon på närliggande Kazimir Restaurant där du kan ladda inför dagen med granola, gott bröd och färska juicer. Kvällen kan avrundas med en kreativ cocktail på hotellets bar samtidigt som du spanar på lokalbefolkningen och spelar sällskapsspel.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor