Boutiquehotell på landsbygden i Provence

Hotel Alain Llorca, La Colle-sur-Loup, Frankrike

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Juniorsvit

Juniorsvit

Juniorsvit

Juniorsvit

Deluxerum

Deluxerum

Deluxerum

Deluxerum

Elegant boutiquehotell på idylliskt och lantligt läge i Provence, med pool, massagesalong och Michelinrestaurang, inklusive frukost, VIP-välkomnande och mer

Missa inte

Hotel Alain Llorca är beläget på landsbygden i Provence. Härifrån har du ett bra utgångsläge för att utforska regionens många sevärdheter och vackra platser. Till exempel kan du besöka städer som Nice, Cannes, Antibes och Grasse, parfymstaden, eller det lilla kungadömet Monaco. Ett annat tips är att vandra eller cykla genom det böljande, doftrika landskapet, samt att koppla av på någon av alla härliga stränder längs med kusten. I området finns dessutom flera golfbanor samt ett stort utbud av konstgallerier och andra kulturella aktiviteter.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor