Drömsemester på atoll i lagunblått hav - avbokningsbar

Centara Ras Fushi Resort And Spa, Malé, Maldiverna

Upp till -49% Idag

Fri avbokning Fri avbokning

Avboka 8 dagar innan avresa, få 100% tillbaka

Boende i ett semesterparadis vid hav och strand, med all-inclusive och extra förmåner

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till 49% ?

Femstjärnig resort, endast för vuxna, med stort utbud av restauranger på en vacker atoll i Maldiverna, inklusive all-inclusive och extra förmåner. Kostnadsfri avbokning - boka tryggt

Vi samarbetar med samtliga hotell för att säkerställa att de noga följer de lokala myndigheternas riktlinjer kring COVID-19.

  • Som taget ur ett vykort från drömsemestern: Gör dig redo för att bli bortskämd och njuta av total sinnesfrid och avkoppling på en femstjärnig lyxresort i Maldiverna. Vakna långsamt upp till ljudet av mjuka vågskvalp och känn havsbrisen när du kliver ut för den första koppen kaffe på din privata terrass, belägen ovanför vattnet eller precis intill den vita sandstranden.

  • Gourmetmat från jordens alla hörn: På Centara Ras Fushi finns många restauranger där du kan avnjuta mat från flera olika länder. På Ocean kan du gå loss på bufféer med internationell eller asiatisk prägel, medan Al Khaimah serverar grillade kötträtter från mellanöstern. Blir du sugen på thailändsk mat kan du gå till Suan Bua som också har många vegetariska alternativ. På la Brezza är det italiensk mat som står på menyn, med många klassiska rätter, seafood och delikata desserter.

  • Aktiviteter eller avkoppling, du behöver inte välja: Prova på en av de många aktiviteterna som finns i närområdet. Välj mellan att dyka bland korallreven, åka på hajsafari, prova på jetski eller upptäck de många spännande platserna i närområdet. Återhämta musklerna på SPA Cenvaes, en tropisk oas, där man kan koppla av och bli bortskämd med bland annat thai-massage, manikyr -och pedikyr, bodyscrubs och ansiktsbehandlingar. Här kan man även prova på yoga och bada jacuzzi i en vacker miljö.

Faciliteter

Observera att vissa restauranger och fritidsanläggningar kan vara stängda. Ring hotellet innan du reser för att ta reda på om anläggningarna har öppnat igen.

- Sju barer och restauranger
- Spa
- Swimmingpool
- Vattensporter
- Surfning (mellan maj och november)
- Utflykter
- Gym

Hitta hit

Hit tar du dig på 20 minuter från Velana flygplats via båt. För mer information om transfer, vänligen se 'Mer information' under respektive erbjudande.

Bra att veta

Vänligen notera att en miljöskatt på 6 USD per person och natt tillkommer och betalas direkt till hotellet.

På grund av COVID-19-pandemin kan det finnas ytterligare krav på inträde för ditt resmål som kan ändras med kort varsel. Vänligen läs igenom information gällande de senaste kraven på Utrikesdepartementets hemsida innan avresa.

Kostnadsfri avbokning: Om du avbokar din vistelse senast åtta dagar innan din planerade ankomstdag erhåller du full återbetalning. Se ‘Mer information’ under erbjudande.

På grund av COVID-19 kan vi inte garantera att du har tillgång till hotellets faciliteter (t.ex. restaurang eller spa). Vi rekommenderar att du kontaktar hotellet två veckor innan din resa för mer information. Om du väljer att inte resa måste du avboka senast åtta dagar i förväg för att vara berättigad till full återbetalning.

North Malé Atoll, Giraavarn Island, Malé, Maldiverna

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor