Centralt läge i trendiga Kreuzberg

Hotel Vier Jahreszeiten Berlin City Kreuzberg, Berlin, Tyskland

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Superior-rum

East Side Gallery

Superior-rum

Boende i det livliga och mångkulturella Kreuzberg, nära restauranger, caféer och tunnelbana, inklusive frukost, en flaska vin och sen utcheckning

Berlin är alltid värt en resa. Varje gång man kommer hit finns det något nytt att upptäcka och det är en stad man aldrig tröttnar på. Hotel Vier Jahreszeiten Berlin City Kreuzberg är beläget i Kreuzberg i östra Berlin, som är ett multikulturellt område och idag blir allt trendigare. Hotellet erbjuder boende i stilrena och bekväma rum, med ljudisolering och golvvärme i badrummet. På morgonen serveras en varierad och balanserad frukostbuffé med inspiration från Medelhavet.

Efter frukost är du antagligen mer än redo för att ge dig ut och upptäcka staden. Ta tillfället i akt och promenera en bit längs den pittoreska kanalen Landwehrkanal för att sedan hoppa på tunnelbanan och fortsätta resan. Ett annat tips är att utforska Berlin på cykel, antingen genom en guidad tur eller på egen hand. På det viset har du chansen att se vilken diversitet det är mellan de olika stadsdelarna.

Den kulturintresserade gör säkerligen ett besök på museumsön och lunch kan du äta på någon av Berlins otaliga restauranger och caféer. Alternativt kan du köpa med dig lunchen som en picknick till Tiergarten, Berlins stora gröna stadspark. Ta en shoppingrunda i den spännande Bikini-gallerian på väg ut från parken mot Kurfürstendamm till, där du även hittar ett stort utbud av andra butiker och varuhus. För att runda av dagen kan du slå dig ned med ett glas hantverksöl eller tyskt vin, på en lokal bar i närheten av hotellet.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor