Charmigt hotell vid Stockholms centralstation

Elite Hotel Adlon, Stockholm

Superior Dubbelrum

Standard Enkelrum

Anrikt hotell mitt i centrala Stockholm, på bekvämt gångavstånd från shopping, Gamla stan och Kungliga slottet, inklusive frukost

Perfekt för
Storstad Shopping Kortdistans Sightseeing

Missa inte

Elite Hotel Adlon har en avundsvärd adress på Vasagatan, mitt i centrala Stockholm, i triangeln mellan Kungsholmen, Östermalm och Gamla stan. Det är superenkelt att ta sig hit, tack vare att Centralstationen och Arlanda Express endast ligger ett stenkast bort. Dessutom bor du bara en kort promenad från Kungliga slottet, vattnet och shoppingen på Drottninggatan och NK. Till restaurangerna, barerna och shoppingen vid Stureplan är det ungefär en kvarts promenad.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor