Designhotell med vinfokus i Solna

The Winery Hotel, Solna, Stockholm

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Superior-rum

Superior-rum

Snygg arkitektur och inredning med cool industriell känsla på designhotell i Solna med restaurang, vinbar och takpool, inklusive frukost och tvårätters som tillval

Perfekt för
Storstad Drinkar & cocktails Mat Modern inredning Europa

Missa inte

The Winery Hotel ligger i Solna strax utanför Stockholms city, men du behöver inte nödvändigtvis åka in till centrum för att shoppa eftersom du har Mall of Scandinavia knappt en kilometer bort, som utöver ett stort utbud av affärer och restauranger även hyser Stockholmsområdets enda IMAX-biograf. I närheten ligger även Friends Arena, där konserter med världsartister och landskamper i fotboll står på programmet. Ett måste då du är i Solna är ett besök i Hagaparken där du också hittar kronprinsparets residens Haga Slott. Sen har du såklart Stockholms nöjen och sevärdheter precis runt hörnet.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor