En modern oas strax utanför Siem Reap

Anjali by Syphon, Siem Reap, Kambodja

Junior Rooftop-svit

Junior Rooftop-svit

Junior Rooftop-svit

Superior Pool Access-rum

Superior Pool Access-rum

Superior Pool Access-rum

Superior King-rum

Superior King-rum

Superior King-rum

Superior King-rum

Angkor Wat

En stilfull och grön resort med genomtänkt elegans, förstklassig restaurang och ett härligt spa, inklusive frukost, cocktail och fotmassage

Perfekt för
Boutique Mat Sightseeing Spa Långväga

Missa inte

Anjali by Siphon är en unik upplevelse i sig med frodig grönska och hängande trädgårdar. Här kan du finna lugnet och skämma bort dina sinnen i den moderna och lyxiga miljön. Hotellet har också ett grönt och socialt fokus som stämmer väl överens med den harmoniska atmosfären som stället utstrålar i övrigt. När du tröttnat på att hänga på hotellet kan du till exempel bege dig till Siem Reaps myllrande centrum eller besöka det fantastiska templet Angkor Wat, som ligger i närheten. Området erbjuder också golf, ridning och bra cykelvägar. Du kan hyra cyklar från hotellet.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor