En wellnessoas i centrala Bangkok

Lancaster Bangkok, Bangkok, Thailand

Deluxerum

Deluxerum

Deluxerum

Hotell med wellnessfokus i Makkasan, nära shopping, uteliv och kommunikationer, inklusive frukost och cocktail

Lancaster Bangkok är beläget i hjärtat av Makkasan-distriktet i stadens centrum. Härifrån når du enkelt stadens många tempel och andra unika kulturella sevärdheter. Dessutom är det nära till Sukhumvits livliga shoppingområden och uteliv.

Hotellet har rymliga och ljusa rum med modern inredning samt stora fönster som sträcker sig från golv till tak och erbjuder underbar utsikt över stadslandskapet. I wellnessavdelningen hittar du ett välutrustat gym, med tillgång till träningsklasser och instruktörer. Här finns också boendets rofyllda spa, där du kan koppla av med bastu och ett urval av välgörande behandlingar.

Lancaster Bangkoks eleganta restaurang har en meny som består av thailändska och internationella rätter samt läckra fisk- och skaldjursspecialiteter. Här serveras även en generös och smakrik frukost. I loungebaren och vid poolen på hotellets takterrass kan du bland annat beställa cocktails, juicer, smårätter och glass samt ett brett sortiment av andra förfriskningar.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor