Femstjärnigt och urbant i Barcelona

Fairmont Rey Juan Carlos I, Barcelona, Spanien

Fairmont Deluxerum

Fairmont Deluxerum

Ett glamouröst tillhåll i den katalanska metropolen med prisad fitness- och spaanläggning

  • En oas bortom stadsvimlet: Detta exklusiva cityhotell kallar sig själv för Barcelonas enda urbana resort och är en lugn oas där du kan njuta av det goda livet efter en hektisk dag. Trots att hotellet ligger på Barcelonas huvudgata kommer du bort från vimlet på nolltid, omsluten av stora trädgårdarna med två pooler.

  • Prisbelönt wellnessanläggning: Det är ingen överraskning att Royal Club Fitness & Spa utsetts till en av världens tio bästa fitness- och wellnessanläggningar av Condé Nast Traveler Magazine. Du kan bland annat doppa dig i någon av poolerna, få en behandling med produkter från Natura Bisse och Alqvimia, delta i ett anti-stress-program eller gå på rehabiliteringsgymnastik.

  • Medelhavets läckerheter väntar: Maten är tillagad av färska, näringsrika ingredienser. Det finns en loungebar där du kan äta musslor, cannelloni med tryffel och nötkött från Girona, och i hotellets atrium ligger restaurang B.24, som har levande pianomusik på eftermiddagarna och DJ:s på kvällarna.

Faciliteter

- Pool
- Spa
- Fitnesscenter
- Två restauranger
- Bar
- Concierge

Hitta hit

Hotellet ligger fem minuters promenad från tunnelbanestationen Zona Universitaria Station, där det går tåg direkt till flygplatsen. Med bil tar det cirka en kvart att nå flygplatsen.

Bra att veta

Utomhuspoolen är endast öppen under sommarmånaderna, liksom restaurangen The Terrace.

Vänligen notera att gäster under 18 år ej får beträda poolerna på spaet.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor