Fräscht hotell i vacker del av Frankrike

Hotel de La Mairie, Embrun, Frankrike

Dubbel- eller Twin-rum

Dubbel- eller Twin-rum

Dubbel- eller Twin-rum

Dubbel- eller Twin-rum

Dubbel- eller Twin-rum

Dubbel- eller Twin-rum

Dubbel- eller Twin-rum

Nyrenoverat charmigt hotell med restaurang och bar mitt i Frankrikes charmiga Hautes-Alpes, inklusive frukost eller halvpension

Perfekt för
Landsbygd Drinkar & cocktails Mat Landskap Romantik

Missa inte

Hotellet ligger i en vacker byggnad vid torget mitt i den charmiga staden Embruns centrum. På gångavstånd hittar du ett flertal restauranger, kaféer och en gata med butiker där du kan shoppa. Missa inte den lokala marknaden som håller öppet två dagar varje vecka. Med bil tar du dig på 20 minuter till det privata strandområdet Paillotte du Lac vid sjön La Durance. I hela området har du unika möjligheter att vandra eller upptäcka bergsområdet på cykel. På vintern ligger skidområdet Les Orres och ett flertal skidliftar på bekvämt avstånd.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor