Fridfull ekoresort på Sicilien

Addauro Resort, Syrakusa, Sicilien, Italien

Superior-rum

Syrakusa

Syrakusa

Superior-rum

Syrakusa

Idylliskt boende på miljövänligt designhotell med pool på vackra Sicilien, inklusive frukost eller halvpension

Upplev en annan sida av Italien med boende på charmiga Addauro Resort som har blivit belönat med ett TripAdvisor Certificate of Excellence och ligger bland fält av vilda blommor på den östra sidan av Sicilien. Trots hotellets lugna läge är det bara tio minuters bilresa till staden Syrakusa och fem minuter till några av öns vackraste stränder.

Det miljövänliga hotellet är byggt med giftfria naturmaterial för att garantera optimal luftkvalitet och man återvinner regnvatten för eget bruk. Här erbjuds luftiga och minimalistiskt inredda rum som alla har en egen ingång och utsikt över det fina poolområdet. Tack vare ett innovativt filtreringssystem är poolen fylld med rent och kristallklart vatten som är helt fritt från kemikalier. Här kan du slå dig ner i skuggan av ett parasoll och svalka dig med en god aperitif eller en äkta italiensk gelato medan du njuter av naturen och lugnet.

Hotellets restaurang serverar traditionell siciliansk mat och erbjuder matlagningskurser om du vill återskapa de kulinariska läckerheterna på hemmaplan. Du kan även låna en cykel eller hyra en bil och utforska mer av öns vackra och varierande landskap. Passa på att besöka Syrakusa som är hem till en imponerande grekisk teater från antiken och den mytomspunna kalkstensgrottan Orecchio di Dionisio.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor