Exklusivt spahotell i Sardiniens skärgård

Grand Hotel Resort Ma & Ma, Sardinien, Italien

Classic-rum

Classic-rum

Sardinien

Deluxerum

Deluxerum

Superior-rum

La Maddalena

La Maddalena

Femstjärnigt boende vid en nationalpark på vackra Sardinien

  • Natursköna omgivningar: Femstjärniga Grand Hotel Resort Ma & Ma smälter in bland de vackra omgivningarna i Sardinens marina nationalpark La Maddalena. Vila ögonen på det kristallklara turkosa havet som sträcker sig i alla riktningar och känn hur vardagsstressen rinner bort.

  • Koppla av i solskenet: Här kan du sätta livsnjutning i fokus med sol och bad, goda italienska middagar och uppfriskande cocktails vid poolen. Hotellets rum är utspridda över fyra våningar och har olika teman med stilren, modern lyx och en mysig välkomnande känsla som röd tråd.

  • En spaupplevelse för alla sinnen: Hotellets spa Temple of Wellness tar alla dina sinnen på en rofylld resa för att hjälpa dig att uppnå optimal avkoppling. I denna 800 kvadratmeter stora oas hittar du en magnapool fylld med välgörande salter, aromaterapiduschar, turkiskt bad och en bastu. Du kan även välja från en lång rad välgörande behandlingar med sardiniska örter, oljor, lera eller havssalt.

Faciliteter


- Restaurang
- Bar
- Spa
- Gym
- Pool
- Rumsservice
- Dykning och utflykter (mot avgift)

Hitta hit

Från flygplatsen Olbia Costa Smeralda tar det cirka en timme och 20 minuter med bil och båt. Från Palau tar du La Maddalena-färjan och vid ankomst finns det en taxistation öster om hamnen, varifrån det tar fem minuter att åka till hotellet.

Bra att veta

Vänligen notera att endast gäster över 15 år är tillåtna på spaet.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor