Grandiost hotell med takterrass i Wien

Grand Ferdinand, Wien, Österrike

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Comfort-rum

Comfort-rum

Ett chict och konstnärligt hotell beläget på Wiens centrala Ringstrasse, inklusive frukost, tillgång till poolområdet och sen utcheckning

Glittrande kristallkronor, fransk champagne och underbar wiensk mat – Grand Ferdinand är en liten bit österrikisk finess i hjärtat av Wien. Detta moderna hotell är dedikerat till stadens långa tradition av att hylla skönheten och det är fullt av stilren design och snygga detaljer – tänk marmorbadrum, läderschäslonger och enkla, minimalistiska linjer. Dess trädgård är en undangömd liten oas av grönska och klättrande rosenbuskar, och från poolen har man en av stadens bästa utsikter.

Grand Ferdinand ligger mitt på Wiens centrala Ringstrasse och sevärdheterna är precis utanför dörren. Om du vill uppleva staden med stil kan du hyra en av sportbilarna att susa runt i. För att toppa dagen kan du få en smak av traditionell österrikisk gästfrihet i någon av Grand Ferdinands tre restauranger: en wiensk matsal, en gulasch- och champagnerestaurang och en sofistikerad salong och takterrass med panoramautsikt över staden.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor