NOFO Hotel, Stockholm

Hippt boutiquehotell på Söder i Stockholm

Stockholm
Superior-rum
Stockholm
Superior-rum
Superior-rum
Stockholm
Standardrum
Standardrum
Stockholm

Lyxa till det på en undangömd pärla på hippa Söder, inkl. frukost & mer

Hotellbeskrivning

Plats

Fly vardagen på lyxigt boutiquehotell i Q-märkt byggnad med hett läge på Södermalm i Stockholm, inklusive frukost och mer

  • Bo på ett av Stockholms finaste designhotell: Det är minst sagt en utmaning att bygga om och inreda en Q-märkt byggnad från 1700-talet, men på NOFO Hotel har man lyckats med konsten att både bevara det gamla och skapa en modern och eklektisk känsla. Denna känsla har till och med fått gehör från tidningen Elle, som utsåg hotellet till ett av Stockholms snyggaste hotell. Hotellets alla rum är olika, alla korridorer är utformade på olika sätt med inspiration från hippa stadsområden i världen.

  • Kicka igång dagen med långfrukost: Grunda inför dagen med läckerheter från buffén. Bland annat kan du hugga in på hotellets egna nybakade bröd, smoothies, kaffe, juice och lokala läckerheter, och du är inbjuden att njuta av en morgon i ett långsamt tempo. Det är med andra ord inte så konstigt att NOFO Hotel fick ett TripAdvisor Certificate of Excellence.

  • Prova ekologiska viner till maten: Det är rekommenderat med ett besök i den tillhörande vinbaren, där hotellets kunniga sommelier hjälper dig att hitta dina favoriter i vindjungeln. Alla drycker har en självklar koppling till menyn för att smakerna ska lyftas fram på bästa sätt. Menyn ändras från månad till månad, med rätter som speglar säsongen. Vinsortimentet innehåller både klassiska och mer annorlunda alternativ, från ekologiskt till lokalproducerat.

Hitta hit

Stockholm Centralstation ligger ungefär tio minuter bort med tunnelbanan. Stockholm Arlanda ligger ungefär 45 minuters bilfärd från hotellet.

Faciliteter 

- Wi-Fi
- Vinbar
- Frukostrum
- Parkering i närheten (mot avgift)

Bra att veta


Inresekrav


Pass-, visum- och hälsokrav (inklusive de som rör COVID-19) vid bokningstillfället kan ses på Utrikesdepartementets hemsida. Det är ditt ansvar att se till att du, och samtliga resenärer i ditt sällskap, har alla nödvändiga rese- och hälsodokument samt uppfyller alla andra inresekrav innan du reser.

Missa inte

NOFO Hotel ligger på Södermalm strax norr om Folkungagatan, nära city, Slussen och Gamla Stan. I denna pulserande stadsdel hittar du fantastiska restauranger, kreativa själar och trendiga second hand-butiker. Börja med att fynda senaste modet på Götgatan, promenera bort till Slussen och fortsätt sedan vidare till Gamla Stans vimlande gränder. 

Avbokningspolicy

Obegränsat antal kostnadsfria datumändringar upp till 8 dagar innan du checkar in.
Du kan också avboka inom denna tidsperiod och få en återbetalning i Secret Escapes-kredit, minus en avbokningsavgift på 400 SEK.

Läs mer