Strand och infinitypool på Sardinien

Hotel Costa Dei Fiori, Sardinien, Italien

Ibiscus Superior-rum

Ibiscus Superior-rum

En bit av la dolce vita på Sardiniens kust

  • En stor dos livskvalitet: Med den värmande sardinska solen, doften av hibiskus, det svalkande plaskandet av turkost vatten och smaker från Medelhavet på tallriken, är Hotel Costa Dei Fiori en njutning för alla sinnen – och en liten bit av paradiset för alla som letar efter en avkopplande semester.

  • Ladda upp med semesterböcker: På dagarna kan du simma i infinitypoolen med utsikt över havet, slappna av på solterrassen eller hoppa på bussen till närliggande Chia Bay, med sina aprikosfärgade stränder och klara turkosblå vatten.

  • Långa middagar i kvällsvärmen: När det börjar skymma kan du äta din middag under stjärnorna på hotellets restaurang och avsluta med en läcker cocktail på den idylliska terrassbaren, som ligger skyddad av en pergola.

Faciliteter


- Restaurang
- Pool
- Bar
- Wi-Fi

Hitta hit

Cagliaris flygplats ligger ungefär 45 minuter bort med bil.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor