Hotell med en cool grottbar i Dubrovnik

Hotel More Dubrovnik, Dubrovnik, Kroatien

Dubbelrum med balkong och havsutsikt

Dubbelrum med balkong och havsutsikt

Upptäck Dubrovniks världsarvslistade Gamla stan från ett elegant hotell med en grottbar, inklusive frukost och andra förmåner

Perfekt för
Avslappning Romantik Landskap Sightseeing Europa Sommar

Missa inte

Hotellet ligger i Lapad på den kroatiska kusten, omgivet av grönskande växter och träd, med mindre än fyra kilometer till historiska Dubrovnik (som finns med på UNESCO:s världsarvslista), så här kan du både njuta av en avkopplande semester och titta på kulturella sevärdheter. En stig tar dig runt hela halvön eller så kan du hoppa på en buss utanför hotellet som tar dig hela vägen till Dubrovnik.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor