Anrikt hotell med bra läge i Boston

Boston Park Plaza, Boston, USA

Studio-svit

Superior-rum med två dubbelsängar

Deluxerum med en king size-säng

Lyxig vistelse på historiskt, nyrenoverat hotell med oslagbart läge mitt i hjärtat av Boston

Boston Park Plazas historia sträcker sig tillbaka till det glamorösa 20-talet och i nästan hundra år har det ikoniska hotellet välkomnat amerikanska presidenter och filmstjärnor som Katharine Hepburn och Judy Garland. Hotellet har nyligen genomgått en renovering för 100 miljoner dollar och stoltserar nu med en lyxig inredning som hyllar dess historia, fast med en modern twist. Tänk dig tunga marmorbord, bokhyllor som löper längs väggarna och djupa skinnfåtöljer som du kan föreställa dig JFK sjunka ner i med en cigarr i handen.

På bottenplanet av detta jättelika hotell huserar ett 1 900 kvadratmeter stort fitnesscenter som kanske bäst kan beskrivas som en blandning av gym och nattklubb med hög musik och cool belysning. När du har tröttat ut musklerna kan du fylla på med energi i en av hotellets restauranger som serverar New England-inspirerade rätter och klassiska amerikanska biffar. Om du hellre vill ta en kopp kaffe eller släcka törsten med en kall öl hittar du dessutom den irländska puben M.J. O’Connors och en Starbucks på hotellet.

Hotellets läge mitt i "Downtown", precis bredvid parken The Common, är perfekt för att utforska Boston som är en av USA:s äldsta städer och bjuder på en rejäl dos historia och kultur samt shopping, restauranger och nattliv. Lär dig mer om den amerikanska revolutionen på den 4,5 kilometer långa Freedom Trail som tar dig till 16 historiska platser i Boston, besök det stora konstmuseet Museum of Fine Arts eller botanisera bland alla butiker på trendiga Newbury Street. Kanske hinner du med en baseball-match med Boston Red Sox eller varför inte avsluta dagen med en drink på Cheers som är en kopia av baren i den berömda TV-serien med samma namn?

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor