Imponerande arkitektur i Abu Dhabi

Andaz Capital Gate, Abu Dhabi, Förenade Arabemiraten

Deluxerum

Deluxerum

Deluxerum

Elegant hotell med spännande arkitektur i Abu Dhabi, nära Sheikh Zayed Grand Mosque, Corniche och Mangrove National Park, inklusive frukost och happy hour

Andaz Capital Gate är inhyst i den imponerande Capital Gate-byggnaden i Abu Dhabi, som finns med i Guinness Rekordbok som världens mest lutande byggnad, med en lutning på 18 grader. Här bor du i rymliga och eleganta rum, som är exklusivt och avskalat inredda, med stora panoramafönster. Du kan träna i det välutrustade gymmet och koppla av med en skön behandling i hotellets spa, som ligger på 19:e våningen. Vid spaet hittar du även en terrass med en utomhuspool, varifrån du har en hisnande utsikt över Abu Dhabis skyline.

I hotellets moderna restaurang erbjuds medelhavsinspirerade rätter och öppna interaktiva köksstationer. Du kan även välja att ta en drink eller en fika i loungebaren, eller varför inte en hälsosam smoothie vid poolen? Abu Dhabi är känt för att vara Förenade Arabemiratens kulturella hubb och bland annat kan du här besöka Sheikh Zayed Grand Mosque, eller kanske ta en promenad längs den inbjudande strandavenyn Corniche. I närheten av hotellet hittar du dessutom Formel 1-banan Yas Marina Circuit, nationalparken Mangrove National Park samt flera golfbanor på internationell mästerskapsstandard.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor