Jacy’z, Göteborg

Glamouröst och extravagant nyöppnat hotell i Göteborg

(Datorgenererad bild)
(Datorgenererad bild)
Älvsborgsbron, Göteborg
(Datorgenererad bild)
Small at Jacy'z-rum (datorgenererad bild)
Göteborg
(Datorgenererad bild)
(Datorgenererad bild)
(Datorgenererad bild)
(Datorgenererad bild)
(Datorgenererad bild)
(Datorgenererad bild)
Göteborgs skärgård
(Datorgenererad bild)
(Datorgenererad bild)

Flärdfullt hotell med grym utsikt och Pool Club i Göteborg, inkl. frukost el. halvpension

Hotellbeskrivning

Plats

Få en smak av jetsetterliv på detta otroligt stilfulla och nyöppnade hotell med en flashig Pool Club med Miami-vibbar i centrala Göteborg, inklusive frukost och valbar middag samt tillgång till Pool Club
  • Miami-vibbar och jetsetterkänsla: Från skaparna av andra extravaganta hotellupplevelser som MJ's, Fýri, och The Steam Hotel kommer här ytterligare en otroligt chic och stilfull hotellupplevelse, inhyst bakom den glänsande glasfasaden i den 100 meter höga glasskrapan i centrala Göteborg. Jacy'z slår upp portarna till sitt flärdfulla boende under hösten 2022, och här kan du få uppleva alltifrån coola Miami-vibbar i den fräcka Pachanga Pool Club, läckra matupplevelser på något av de tre matställena och träna på Coach K.

  • Heta beats i Pool Club: Panchanga Pool Club har omedelbart seglat upp till topplaceringen som en av de mest fashionabla platserna i staden, med coola South Beach-vibbar, lummig växtlighet och heta beats från resident-DJ:s. Njut av den grymma utsikten över Göteborg från en av de två snygga poolerna, och sippa på skräddarsydda cocktails som blandats av de skickliga mixologerna. Om du blir hungrig kan du frossa i läckra rätter som hummerrullar och poké bowls. Den perfekta bilden kompletteras av bastu, en eldstad och ett urval av brädspel, och det finns dessutom en noggrant utvald meny av wellnessbehandlingar att välja mellan.

  • Läckra matalternativ: På hotellets tre exceptionella matställen kan du få matupplevelser utöver det vanliga. Huvudrestaurangen Archie's visar upp de bästa amerikanska klassikerna, medan Gogogaga är en skybar med asiatisk fusion och en Social Diner Club med starka LA-vibbar. Om du letar efter en snabb och rejäl lunch ska du bege dig till Gaby's, där kulturer från världens alla hörn möts i en kokande gryta av kulturell mångfald.

Faciliteter

- Wi-Fi
- Terrass
- Bar
- Tre restauranger
- Pool Club på taket (inträdesavgift tillkommer)
- Receptionen är öppen dygnet runt.
- Fitnesscenter
- Spa- och Wellnessbehandlingar (avgift tillkommer)
- Ingen parkering finns tillgänglig
- Husdjur är inte tillåtna

Hitta hit

Från Landvetters flygplats kan du ta dig till hotellet med en 20 minuters taxiresa, och från Centralstationen är det en cirka 20 minuters promenad, eller 10-15 minuter med buss eller spårvagn. Observera att det inte finns någon parkering vid hotellet om du kommer med egen bil.

Bra att vetaInresekrav


Pass-, visum- och hälsokrav (inklusive de som rör COVID-19) vid bokningstillfället kan ses på Utrikesdepartementets hemsida. Det är ditt ansvar att se till att du, och samtliga resenärer i ditt sällskap, har alla nödvändiga rese- och hälsodokument samt uppfyller alla andra inresekrav innan du reser.

Missa inte

Bakom glasfasaden i den ikoniska glasskrapan i centrala Göteborg ligger detta otroligt flärdfulla och nyöppnade hotell. Här bor du granne med Ullevi och det är gångavstånd till både Göteborgs Centralstation, Götaplatsen och Avenyn. 

Shoppa loss på NK eller i alla de coola designerbutiker som du hittar runt om i staden, slå dig ner i Palmhuset i Trädgårdsföreningen och betrakta växtligheten och njut av lugnet en stund, eller bege dig till den mysiga stadsdelen Haga för en fika och lite designershopping. För de som är sugna på lite mer äventyr och nervkittlande upplevelser är ett besök på Liseberg eller Universeum ett absolut måste.

Avbokningspolicy

Obegränsat antal kostnadsfria datumändringar upp till 8 dagar innan du checkar in.
Du kan också avboka inom denna tidsperiod och få en återbetalning i Secret Escapes-kredit, minus en avbokningsavgift på 400 SEK.

Läs mer