Lantligt beläget hotell på Rivieran

Garrigae Le Domaine de l’Esterel, strax utanför Saint-Raphael, Frankrike

Saint-Raphaël

Standardrum

Standardrum

Saint-Raphaël

Saint-Raphaël

Esterel Massif

Lummigt boende nära tallskogar på Franska rivieran, inklusive frukost och spaentré

I en lummig tallskog nära Medelhavet på franska Rivieran ligger Le Domaine de l'Esterel, ett fridfullt hotell med fokus på avslappning och välmående. Hotellet är inrett i en färgglad medelhavsstil och rummen har balkonger eller terrasser där du kan njuta av morgonluften.

Här kan du promenera runt i den grönskande tallskogen och titta på stengraven från stenåldern som ligger i närheten av hotellet. Vill du hålla igång kan du spela golf eller tennis eller så kan du bege dig till stranden som ligger tio minuter från hotellet.

Efter lite golf eller tennis kan du ta ett dopp i en av hotellets två pooler, koppla av i jacuzzin eller smyga in i bastun en stund. Runda sedan av dagen med en cocktail vid poolen eller på baren Le Dolmen, följt av god mat från regionen på restaurangen La Pinède.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor