Magiskt sommaräventyr på Island

Exeter Hotel och Landhotel, Reykjavik och Hella, Island

Nyhet Nyhet

Premiär på Secret Escapes

Flyg ingår Flyg ingår

Blå lagunen

Jökulsáelón

Blå lagunen

Gullfoss

Exeter Hotel

Exeter Hotel

Exeter Hotel

Exeter Hotel

Reykjavik

Hallgrimskirkja

Blå lagunen

Gyllene Cirkeln

Gyllene Cirkeln

Landhotel

Landhotel

Hekla vulkan

Reynisfjara

Hjalparfoss vattenfall

Personlig storstadspuls och fantastiska naturupplevelser med vulkaner, vattenfall och glaciärer på Island med boende på två moderna hotell, inklusive frukost, flyg och ett urval av utflykter

Upplev Islands dramatiska natur med glaciärer, vattenfall, vulkaner och varma källor på en fem dagars rundresa med boende på hotell i Reykjavik och Hella. Den klassiska Gyllene Cirkeln står på programmet, liksom glaciärlagunen Jökulsáelón och den så kallade diamantstranden där gnistrande isklumpar smälter bort på en svart lavastrand.

Du anländer till Reykjavik, världens nordligaste huvudstad, och checkar in på fyrstjärniga Exeter Hotel där rummen är inredda i modern, industriell stil och restaurangen Le Kock serverar rustika, isländska rätter. Hotellet ligger i stadens historiska hamnområde, inom gångavstånd från skulpturen Solfärd och shoppinggatan Laugavegur. Efter en god natts sömn här är det dags att lämna den lilla storstaden för hisnande äventyr i det isländska landskapet.

Den Gyllene Cirkeln är en rundtur på 30 mil som innehåller några av Islands mest berömda sevärdheter: nationalparken Thingvellir, gejsern Strokkur och vattenfallet Gullfoss. Gruppresan leds av en engelsktalande guide och du har möjlighet att välja till ett paket med extra aktiviteter som en entré till Blå lagunen och en båttur på glaciärlagunen.

Den andra och tredje natten bor du på nyöppnade Landhotel som ligger en timmes bilresa från Reykjavik. Här är du omringad av den storslagna naturen och i området erbjuds aktiviteter som ridning, golf, vandring och forsränning. Efter en lång dag kan du njuta av autentiska, isländska specialiteter i hotellets restaurang och koppla av framför den öppna spisen med ett glas vin.

Bra att veta

Vänligen notera att Landhotel öppnar 1 maj och att bilderna är datorgenererade.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor

Vad är en deposition?

Kort sagt, du betalar Secret Escapes en icke-återbetalningsbar deposition för att säkra din resa. Du betalar återstående belopp till leverantören innan avresa och ytterligare instruktioner finns i bokningsbekräftelsen.

Vi har lagt till erbjudand med möjlighet till att betala en deposition så att våra medlemmar kan få tillgång till ännu fler fantastiska erbjudanden samtidigt som vi vet att planering och betalning av en resa kan ta tid.

För mer information, vänligen se våra vanliga frågor.