Minimalistiskt designhotell i Hamburg

SIDE Hotel, Hamburg, Tyskland

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Deluxe Dubbelrum

Deluxe Dubbelrum

Femstjärnigt boende med minimalistisk design i stadsdelen Neustadt, inklusive frukost

Perfekt för
Storstad Mat Modern inredning Spa

Missa inte

SIDE Hotel ligger i stadsdelen Neustadt i hjärtat av Hamburg, nära Alstersjön, mellan torget Gänsemarkt och operahuset. Inom gångavstånd hittar du en rad kulturella och konstnärliga höjdpunkter och butiker. Bland annat kan du besöka hamnkvarteren i Speicherstadt, den nya stadsdelen Hafencity och de fashionabla shoppingstråken vid Jungfernstieg samt flera museer, gallerier och spännande matställen. Flanera längs den gamla hansastadens gator i Altstadt och besök Hamburgs Rådhus, sväng förbi trendiga Schanzenviertel, eller varför inte ta dig bort till de (ö)kända nöjeskvarteren på Reeperbahn och se det med egna ögon? Tysklands andra största stad har något för alla smaker.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor