Modernt boende i glamourens Cannes

Hotel Montaigne and Spa, Cannes, Frankrike

Flyg ingår Flyg ingår

Deluxerum

Modernt och fräscht boende i centrala glammiga Cannes med pool och spa, inklusive flyg, frukost, spaentré och hyrbil som tillval

Checka in på detta moderna och fräscha hotell i centrala Cannes som erbjuder både närhet till exklusiv shopping och restauranger och stranden och havet. På Montaigne & Spa är den lysande stjärnan det 250 kvadratmeter stora spaet där du lätt tillbringar många timmar i bubbelpoolen och det turkiska badet. För lite extra lyx erbjuds även olika skönhetsbehandlingar och massage.

Hotellets restaurang serverar rätter från Medelhavet med råvaror direkt från Cannes lokala marknad och på kvällen kan du ta en fördrink på hotellets täckta terrass. Rummen är precis som hotellet i övrigt moderna. Möblemanget är vitt och de röda färgtonerna skapar en varm stämning.

Bra att veta

Barn under 16 år får endast vistas i spaet mellan 07.00 och 09.00 samt mellan 19.00 och 21.00 med vuxet sällskap.
Män får ej bära badbyxor i spaet.
Legitimation samt bankkort under samma namn måste uppvisas vid incheckning.
Restaurangen är stängd varje söndag och måndag och är öppen för lunch tisdag-lördag, samt för middag på fredagar och lördagar. Snacks finns tillgängligt hela veckan, från 11.00-23.00.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor