Modernt hotell i charmiga Dresden

Courtyard Dresden, Dresden, Tyskland

Business-rum

Bo bekvämt på fräscht hotell med wellnessavdelning och restaurang nära Dresdens historiska hjärta, inklusive frukost, wellnessentré och sen utcheckning

Perfekt för
Storstad Romantik Shopping Sightseeing

Missa inte

Hotellet ligger mitt i hjärtat av Dresden och ger dig ett perfekt utgångsläge för att upptäcka den sachsiska residensstaden rika utbud av kultur, historia och nöjen. På gångavstånd hittar du gamla stan Altstadt med vackra byggnader, sevärdheter, butiker, kaféer och restauranger. Du har även nära shoppingen i det moderna området Neustadt där du kan ta en drinkrunda på några av stadens coolaste barer. För att lätt ta dig runt i staden och samtidigt insupa atmosfären och samla på dig intryck hittar du spårvagnen bara några minuter bort.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor