Modernt hotell vid Stureplan

Elite Eden Park Hotel, Stockholm

Superior-rum

Superior-rum

Deluxerum

Deluxerum

Fyrstjärnigt hotell nära shopping, kultur och nöjen på fashionabla Östermalm, inklusive frukost

Perfekt för
Storstad Shopping Sightseeing

Missa inte

Moderna Elite Eden Park Hotel ligger mitt på exklusiva Östermalm, i hjärtat av vår vackra huvudstad och bara några steg från Humlegårdens idylliska grönska. Du bor dessutom runt hörnet från livfulla Stureplan som är navet i Stockholms nöjesliv med sitt stora utbud av trendiga restauranger, barer och hippa klubbar. Hotellets centrala läge gör det till ett perfekt val vare sig du är ute efter kulturupplevelser, storstadsshopping, nöjen eller en kombination av alla tre. När du återvänder till hotellet kan du ta en löprunda i Humlegården eller runt Djurgården innan det är dags att kicka igång utekvällen med en drink på Miss Voon.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor