Modernt strandhotell på sköna Barbados

South Beach by Ocean Hotels, Bridgetown, Barbados

One Bedroom-svit

One Bedroom-svit

One Bedroom-svit

Toppmodernt hotell med restaurang och pool intill en av Barbados bästa stränder, inklusive frukost och ett välkomstdrink-paket

Perfekt för
Strand Boutique Långväga Avslappning Landskap

Missa inte

South Beach by Ocean Hotels har ett utmärkt läge mitt emot en av Barbados bästa stränder, Rockley Beach. Runt hotellet hittar du ett stort urval av restauranger, nattklubbar, barer och kaféer. För den som är shoppingsugen finns ett flertal butiker cirka 100 meter bort. I området finns möjlighet att spela tennis eller golf och vid stranden kan du testa surfing, dykning eller snorkling i det kristallklara vattnet. Passa också på att följa med på hotellets utflykter som bland annat går till den spännande (och enorma) grottan Harrison’s Cave.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor