Nyöppnat boutiquehotell i Oslo

Amerikalinjen, Oslo, Norge

Nyhet Nyhet

Premiär på Secret Escapes

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Superior-rum

Superior-rum

Checka in på Oslos senaste boutiquehotell med jazzklubb, gym och undangömd trädgård, inklusive frukost

Perfekt för
Boutique Storstad Landskap Shopping Sightseeing

Missa inte

Amerikalinjen ligger på Jernbanetorget mitt i hjärtat av Oslo, bara två minuters promenad från centralstationen och inom nära räckhåll till Den Norske Opera & Ballet. Oslos domkyrka ligger 400 meter bort och går du 100 meter längre så kommer du till huvudgatan Karl Johan. Ingen visit i den norska huvudstaden vore komplett utan ett besök till det kungliga slottet. Passa även på att ta en promenad längs Aker Brygge och titta på Akershus fästning. Är det urbant stadsliv med barer och klubbar som lockar hittar du det i trendiga Grunerløkka.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor