Slottsvistelse utanför Stockholm

Häringe Slott, Västerhaninge, Stockholm

Deluxerum

Badrum i Deluxerum

Standardrum

Standardrum

Slottshotell med glamorös historia, utomhuspool och bowlingbana, inklusive frukost, trerättersmiddag och ett glas mousserande vin

Perfekt för
Landsbygd Historiskt hotell Avslappning Romantik

Missa inte

Häringe Slott ligger mitt i Häringehalvöns naturreservat med Stockholms skärgård som närmaste granne. Du möts av en lång allé som leder fram till huvudbyggnaden. Runtomkring dig har du slottsträdgården som pryds av statyer och egna odlingar. Här kan du ägna dig åt tennis, boule och krocket, ta en löprunda genom det vackra naturreservatet eller bege dig på upptäcktsfärd på Häringe-halvön.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor